Piano on kestosuosikki

Katso yhteystietomme

Aloitapa sinäkin uusi, hyvä harrastus tavoitteena opetella vähitellen soittamaan vaikka Amelie-elokuvan tunnusmusiikki, Bachin Menuetteja, Ballade pour Adeline, River Flows in You, Für Elise, Valse lente, Kuutamosonaatti ja mitä näitä nyt on. Maailmassa todellakin on muutamia hyviä pianokappaleita!
Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa tai palata vaikka takaisin vanhaan harrastukseen. Piano on yleissoitin, jonka monipuolisuus lienee sen vankkumattoman suosion salaisuus.


Pianotunti on yleensä kerran viikossa ja sen pituuden saa itse valita. Oppilaita kannustetaan myös yhteismusisointiin: piano-oppilaamme ovat soittaneet nelikätisiä tehtäviä ja yhteissoittoa muiden instrumenttien kanssa. Myös yhteislaulujen säestämistä harjoitellaan.

Vapaa säestys

Opi komppaamaan tyylillä, yllätä ystävät soololla!

Vapaa säestys on iloista ja innostavaa käytännön musisointia, joka antaa perusvalmiudet esim. tuttujen laulujen säestämiseen. Aluksi tutustutaan sointumerkkeihin ja sävellajeihin, soinnun käännöksiin, eri säestystyyleihin ja -kuvioihin. Säestämistä harjoitellaan myös todellisessa tilanteessa. 


Vapaan säestyksen opiskelu edellyttää pianonsoiton alkeiden hallintaa. Opetuksessa lähdetään kuitenkin liikkeelle aivan oppilaan omasta tasosta. Monet, jotka jo osaavat sointusäestyksen alkeet, ovat tulleet hakemaan uusia vinkkejä kyllästyttyään soittamaan "aina samalla tavalla". Vapaa säestys tuo kaivattua virkistystä teini-ikäisten musiikkiopintoihin ja avaa aikuisille uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseään ja soittohaaveitaan. Voit tulla meille opettelemaan blueskaavaa, balladikomppia, sointukäännöksiä tai improvisointia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Aloita pianotunnit Espoossa – koskaan ei ole liian myöhäistä oppia soittamaan!

Ota yhteyttä