Tunnelmoi klassisella kitaralla

Katso yhteystietomme

Mikä on suosikkisi, sukellatko Espanjan Alhambran linnan tunnelmiin Francisco Tárregan Recuerdos de la Alhambran myötä? Onko valintasi Isaac Albenizin Asturias vai Cavatina elokuvasta Kauriinmetsästäjä?


Klassinen kitara on yksi ilmaisuvoimaisimmista soittimista. Äänenvärien kirjo on valtava tummasta kirkkaaseen ja pehmeästä terävään. Kitaralla voit soittaa kauniita laulavia melodioita ja säestää samalla itseäsi. Kitara soveltuu mainiosti myös laulun säestämiseen. Nämä kaikki mahdollisuudet aukeavat kitaratunneilla.

Kun kitara soi, ei itkeä saa

Led Zeppelinin Stairway to Heaven, Creamin Sunshine f Your Love, Deep Purplen Smoke on the Water vai kotimainen Baddingin Paratiisi? Soitatko tulevan bändisi ykköskitaristina kenties nämä kaikki?


Sähkökitaralla on ikoninen asema pop-kulttuurissa. Legendat Jimi Hendrixistä John Mayeriin ovat levittäneet sähkökitaran rouheaa ilosanomaa tehden siitä yhden suosituimmista ja ihailluimmista soittimista. Sähkökitaratunneilla legendaaristen soolojen opettelun lisäksi yksi tärkeä osa-alue on improvisointi, omien melodioiden kehittäminen lennosta. Tunneilla soittotekniikan hiomisen lisäksi sävelet kitaran kaulalla tulevat tutuksi, ja saat valmiudet myös oman musiikin luomiseen.


"Tuhat keikkaa, jo mieltäni piristin
takahuoneessa kieltäni kiristin.
Sähköt sain sähkökitaraan." 

(Eppu Normaali)

 

Meillä saa opetusta nyt klassisen kitaran ja sähkökitaran lisäksi myös elektronisessa kitarassa ja basson soitossa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ilmoittaudu mukaan kitaratunneillemme Espoossa! Opit soittamaan kauniita melodioita ja säestämään laulua.

Kysy lisää!