Tunnelmallinen kitara, jolla voi myös rokata!

Kitaransoitonopetus on meillä yksityisopetusta (myös joitakin paritunteja on järjestetty, kiinnostuneiden kannattaa kysellä niistä!). Tarjolla on tunteja kaiken tasoisille ja ikäisille soittajille. Nuorimmat aloittajat ovat olleet 6-vuotiaita. Aikuisopiskelijoiden kasvavassa joukossa on ollut sekä aikaisemmin soittaneita että vasta-alkajia.

Klassisen kitaran opiskelu antaa vankan pohjan kitaransoitolle, vaikka oppilaan kiinnostus myöhemmin suuntautuisi muitakin musiikkityylejä kohden. Kitara on hienostunut ja tunnelmallinen soitin, jolle on sekä menneinä vuosisatoina että myös aivan viime aikoina kirjoitettu runsaasti kiehtovaa ja taiturillista musiikkia.

Alkavana lukuvuonna on jälleen tarjolla tosi mielenkiintoisia yhteissoittoprojekteja myös kitaristeille!

Soittimen hankinnassa kannattaa kääntyä kitaransoitonopettajan puoleen ja kysyä neuvoja. Aloittelijalle sopivien akustisten soittimien hinnat alkavat noin 150 eurosta.

Kitaraoppilaan on mahdollista suorittaa soittimessaan yleisesti hyväksyttyjä tasosuorituksia tai harrastaa musiikkia muuten vain – omaksi ja toisten iloksi. Oppitunti on pääsääntöisesti kerran viikossa ja sen pituuden saa itse valita. Lukukausimaksu määräytyy tunnin pituuden mukaan. Lukukausien lopussa on kaikilla oppilailla mahdollisuus esiintyä päätöskonserteissa, mikä on hyvää harjoitusta koko elämää varten.

Kitarayhtye esiintyi koulumme 30-vuotisjuhlakonsertissa marraskuussa 2014.